Telefon: (+36) 1 278-10-10
Fax: (+36) 1 278-10-17
E-mail: info@papircso.hu

Nyitvatartás / Árukiadás

Munkanapokon 8-14 óráig.

Cím

H-1211

Budapest

Mansfeld Péter u. 27.

(Régi nevén Bajáki Ferenc u. 27.)

Megközelítés

Üzemünk a csepeli Posztógyár területén található.

A Posztógyáron belül az első kereszteződésnél balra kell fordulni, majd mintegy száz méter megtétele után épületünk balra található.

Az M0-ról a Csepel-Halásztelek kijáratnál kell lehajtani, majd Csepel felé fordulni és a II. Rákóczi Ferenc úton bejönni. Csepelen a HÉV végállomásnál kell a lámpánál balra befordulni a Betű utcába, majd a Teller Ede utcába ismét balra kanyarodni, az út végén a Posztógyár utcába jobbra fordulni majd egyenesen a Posztógyár bejáratához érkezünk.

Budapest belvárosa felől (Hungária körút, Rákóczi híd irányából) Csepelt a Weiss Manfréd útról a legcélszerűbb megközelíteni. Az út végén lévő körforgalomból a Teller Ede utcába kell kanyarodni, az út leg végén a Posztógyár utcába jobbra fordulni, majd egyenesen a Posztógyár bejáratához érkezünk.

A kamionnal érkező vevőink/beszállítóink a Déli utcából nyíló kapun tudnak bejönni, ekkor a portaszolgálat kérésre kinyitja azt. (A Déli utca a Posztógyár utca – Mansfeld Péter utca kereszteződésétől kb. 30 m-re található, a saroktól még kb. 20 m a kapuig.)