(papírduda, papírhenger, spirálhüvely)

papírcső raklapon vastagfalú papírcső méretre vágott papírcső méretre vágott papírcső

A termék gyártása során újrahasznosított papírcsíkokat tekercselünk fel spirál alakban egy fémmagra. A papírcső a gyártás közben folyamatosan halad, a méretre vágást egy a csővel szinkronizált mozgású, úgynevezett in-line vágó végzi.

A papírcsövet az in-line vágó egyből a kész méretre darabolja. A víz elpárolgása miatti száradás által a hossz méret zsugorodik, a gyártási pontosság a csőhossz 1%-a.

Csőátmérőtől függően, mintegy egy méter alatti hosszúság esetén a papírcsöveket a nagyobb gyártási pontosság elérése végett a gyártás után, a teljes kiszáradást követően vágjuk méretre. Így mintegy 0.1mm gyártási pontosság érhető el.

Új fejlesztésként nyomtatni tudjuk a papírcső belsejét, fekete felirattal, bármely szöveget.

Gyártható papírcső méretek

A spirál cső gyártás sajátossága, hogy a papírcső bármilyen hosszban legyártható, a maximális hosszméretet csak a szállíthatóság illetve a raktározás korlátozza, ezért 6 méternél hosszabb csöveket nem gyártunk.

A papírcső belső átmérőjét a gyártás során használt fémmag átmérője határozza meg. A belső átmérő gyártási pontossága 0.2mm, így megrendelésnél minden esetben a belső átmérőt kell megadni.

Belső átmérő: 25.4mm-280mm

Leggyakoribb belső átmérők (mm): 25.4, 29, 40.5, 50.8, 70, 76.4, 110, 152, 280 (más méretű papírcsövek is rendelhetők, érdeklődjön)

Falvastagság: 1.5mm – 4.5mm       25,4 – 40,5mm  belső átmérő között

2mm – 7mm        50-70mm  belső átmérő között

2mm-13mm         76,4-152mm  belső átmérő között

4mm – 7mm         252-280mm

Vállalási határidő: maximum 10 munkanap

Okmányhenger

A papírcsövek rendkívül alkalmasak szórólapok, plakátok megóvására csomagküldés esetén. Kívánt hossz méretben rendelhetnek okmányhengert, melynek a két végére műanyag lezáró kupakot biztosítunk. A hossz méret megadásánál 25 mm ráhagyás szükséges, mert a kupakok belecsúsznak a papírcsőbe.

Műanyag kupakkal együtt vásárolható belső átmérőink: 50 mm, 70 mm, 76mm.